Consumentenbeurs “Hemito”

Heerder ondernemers presenteren zich tijdens Hemito

Ondernemers uit de Gemeente Heerde presenteren zich op vrijdag 11 oktober 2024 op Consumentenbeurs Hemito. De beurs wordt gekenmerkt door demonstraties en product presentaties en is Gratis toegankelijk. Consumentenbeurs Hemito wordt voor de zevende keer gehouden in Heerde en is een initiatief van de Ondernemersvereniging Heerde. Jan Modderman is bestuurslid van Ondernemersvereniging Heerde en coördinator van diverse evenementen, waaronder de Hemito.

De consumentenbeurs heeft een divers karakter vanwege de aanwezigheid van 75 bedrijven afkomstig uit diverse sectoren. Eten en drinken, Zorg- en Welzijn, Auto’s, Fashion, Wonen, Electro, (Cos-) medisch, Sport en Informatief zijn de thema’s die aan bod komen.

Er zullen verschillende demonstraties zijn, bijvoorbeeld van huishoudelijke apparatuur.
De Heerder Food-ondernemers richten één van de tenten in als een restaurant. De ondernemers bieden een selectie aan van hun gerechtjes tegen een proeverij prijs. Er is een enorme diversiteit in het aanbod. Van hartig tot zoet en van warm tot koud.

Ondernemersvereniging Heerde wil de beurs laagdrempelig houden door de entree gratis te houden.
Dit kan mede door een bijdrage uit het Ondernemers Fonds Gemeente Heerde en hulp van EMKA Heerde en Evenementen Stichting Heerde.

Consumentenbeurs Hemito wordt gehouden in een tent op de van Meursweide aan de Marktstraat te Heerde op vrijdag 11 oktober 2024 van 14.00 tot 21.00 uur. De beurs is geschikt voor jong en oud en is gratis toegankelijk.