Activiteiten 2022:

 

Van den Heuvel Logistiek

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Foto-sollicitatie-op-unieke-locatie-1024x1024.jpg Van den Heuvel logistiek , met vestigingen in Uden en Heerde, is een betrouwbaar adres voor transport en opslag. In de afgelopen 30 jaar is van den Heuvel Logistiek uitgegroeid tot een allround transportbedrijf met een wagenpark van ruim 175 vrachtwagens in diverse maten en uitvoeringen en meer dan 300 medewerkers. Met fijnmazige distributie als corebusiness maar ook specialist in warehousing, VAL activiteiten en koeriersdiensten.

Wil je ook werken bij dit innoverende bedrijf? Laat je dan tijdens de Hemito informeren naar de beschikbare vacatures bij deze promotie-truck.

Activiteiten 2019:

Heerdese bedenkt escaperooms!

Wat is een escaperoom?
In een escaperoom kun je je dus letterlijk op laten sluiten, de deur gaat op slot en jij moet (samen met team) zo snel mogelijk uit deze kamer ontsnappen. Meestal is dit binnen 60 minuten. Uiteraard kun je eenmaal binnen gebruik maken van cryptische aanwijzingen en puzzels, die je stapje voor stapje richting de sleutel helpen om de deur van binnenuit te kunnen openen.

Tanja Stijnman uit Heerde bezocht vele escaperooms in binnen- en buitenland. Ze heeft van haar uit de hand gelopen hobby (‘Iedere maand doen we wel een paar nieuwe escaperooms aan, het is écht verslavend’) zelfs een eigen bedrijfje gemaakt. Ze heeft al diverse escaperooms ingericht zelfs op een boot en in een kasteel.

Voor kinderfeestjes heeft Tanja escapekisten ontworpen.
Deze zijn voor 4-6 kinderen. Bij een grotere groep kinderen zet men meerdere kisten in en laat men de teams tegen elkaar strijden. Wie wordt het stoerste team?

Tijdens de Hemito zal Tanja enkele nieuwe Escapekisten presenteren!
Meer info: www.soscreatives.nl

Auto uit film Back to the Future op de stand van Classic Cars Heerde (NL versie)

De DeLorean DMC-12 is het enige model auto van DeLorean Motor Company. De auto’s werden geproduceerd tussen januari 1981 en december 1982.

De DMC-12 werd ontworpen door Giorgetto Giugiaro van Ital Design en werd verder ontwikkeld door Colin Chapman  van Lotus. Dit was niet het enige voertuig dat DeLorean ontwikkelde. De naam DMC-12 werd ingevoerd vanwege het prijskaartje van 12.000 dollar dat oorspronkelijk voor deze auto was gepland.[1]

Hij was voorzien van vleugeldeuren, en had een 2,8 liter V6 PRV motor, gemonteerd achter de achteras, die 132 pk leverde bij 5500 tpm. Dit vermogen werd overgebracht naar de achterwielen door middel van een handgeschakelde versnellingsbak met vijf versnellingen, of een drietrap automatische versnellingsbak. .

De DMC-12 is het meest bekend geworden door de rol die de auto had als een tijdmachine in de film 

Back to the Future (1985).

Activiteiten 2018:

In de stand van Bolletje Heerde staat de VW bus die men in de Televisiereclame  gebruikt…

Sneltekenaar Franse Montmartre

U hoeft niet meer naar het Franse Montmartre voor een snel getekend portret.
Sneltekenaar Bert Smits tekent in een minuut of 6 een fraaie karikatuur!
(14.00-17.00 uur)

Activiteiten 2017:

Kom knippen/scheren bij Roman Hairdesign!


Tijdens de Hemito kunt u zich op de stand van Roman Hairdesign laten knippen en/of scheren door kapper Johnny Rorije. Hij vraagt hiervoor een vrijwillige bijdrage die hij doneert aan het Berghuizer Zwembad t.b.v. het schoolzwemmen.

Clown Ronald McDonalds komt op bezoek!

Clown Ronald McDonald komt tussen 17.30 -19.00 uur om goocheltrucks te vertonen…

Wie wisselt het snelst een wiel?

Op de stand van de autobedrijven Jelle Blom en Henk Gorter kunt u deelnemen aan de competitie wiel wisselen. De gene die het snelst een wiel kan wisselen ontvangt een waardebon van restaurant de Postkamer. Monteurs van de Heerder autobedrijven gaan om 20.00 uur de onderlinge strijd aan.

DJ Lars zorgt voor de vrolijke noot!

dj-lars-kleur

Heerdenaar Lars Wonink timmert al enige jaren aan de weg als DJ.

Op menig festival heeft hij de voetjes van de vloer gekregen.

Tijdens de Hemito draait hij tussen 18.30-21.00 uur!

Wat moet je doen als je met de auto op de kop ligt?

Tijdens de Hemito worden er demonstraties gegeven m.b.v. een kantelsimulator.

Mogelijk gemaakt door: Veilig Verkeer Nederland (afd: Heerde) , Berghorst autoschade, Ondernemersvereniging Wapenveld en de Ondernemersvereniging Heerde.

Activiteiten 2016:

* Een Barista demonstreert hoe je een heerlijke cappuccino maakt met een figuurtje erop!

Barista_CascaraEvents Latte art Barista

* Kinderen kunnen zich laten schminken.

Schminken

* Barbier Johnny Rorije van Roman Hairdesign geeft demonstraties hoe de heren vroeger hun baard lieten scheren.

Mehmet Gözak in de stoel bij Johnny Rorije van Roman Hairstyling Foto Opdrachten De Stentor Opdrachtdatum : 09-10-2015 Aantal opdrachten : 1 131215 nieuw Hemito Heerde Heerde 15:00-17:00 Opdrachtnr. : 131215 nieuw Onderwerp : Hemito Heerde Formaat : liggend Datum : 09-10-2015 Tijd : 15:00-17:00 Plaats : Heerde Adres : Van Meursweide Contactpersoon : Anton van Noorel Telefoon : Omschrijving : Om 15 uur opent de wethouder de Hemito in een soort Formule1 (?)auto. Kan leuk zijn. Maar mag ook een foto worden van mensen op de beurs. Mogelijk is de barbershop van Roman Hairdesign iets. mannen worden gratis geschoren. Leverdatum : 9-10-2015 Levertijd : 20:00 Publicatiedatum : Opdrachtgever : van eijk, alice Deelredactie : Noord_Zwolle (Henri van der Beek) veluweredactie

* De Mini van Mr. Bean is tijdens de Hemito aanwezig. (NL versie)

Mr Bean banner